Northway legger vekt på kulinariske opplevelser, gjerne basert på norske råvarer – bli overrasket av et fremragende og variert norsk kjøkken, hvor kokkene tilbereder maten under mottoet "lokal mat for globale ganer". Her vil man få uforglemmelige smaksopplevelser av tradisjonsrike matretter kombinert med nyskapende kokekunst. Våre kokker vinner stadig priser innen internasjonal kokkekunst, og den gjeveste av dem alle, Bocuse d’Or, har vi hittil vunnet 6 ganger.

Northway har håndplukket unike og tradisjonsrike gjestehus som er villige til å yte en service som man ikke opplever andre steder, og som har kjøkken, natur og aktivitetstilbud som oppfyller de strengeste krav vårt marked stiller. Her finnes tradisjonsrike trehotell, mondene strandhotell, historiske skysstasjoner, fredede storgårder, værbitte fyrtårn eller særpregede høyfjellshotell – noe for enhver smak!

Valg av destinasjon vil fortrinnsvis være utenfor de store bykjerner for å tilfredsstille ønske om det spesielle, det ekte, det rene og det fredelige. Det er ønske om å kunne være i 2-3 døgn på samme gjestehus for å få ro og oppladning for våre gjester

De fleste av våre håndplukkede gjestehus er familiedrevne. Vertskapet kan best beskrives som ildsjeler som yter maksimalt for at gjestene skal trives. Med stolthet og glede innlemmes gjestene i deres tradisjoner, både når det gjelder mat, kultur og historiefortellinger

Våre gjester vil på denne måten få oppleve det ekte norske, og få mulighet til å ta del i noe unikt som de ikke ville ha funnet frem til på egen hånd.

Northway AS  Ruseløkkveien 59   NO - 0251 Oslo   +47 45 60 37 56   e-mail: northway@uniquetours.no
Norsk
English
Français
Deutsch